Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Hedera Helse - en del av Hedera Nurse

"Specialister inom Hälsa"

Vi är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, socionomer och psykologer. Vi är ett dedikerat team som fungerar som ett komplement till sjukvården, där våra kompetenta konsulter är med och bidrar till förstklassig vård.

Vi kan sjuk- & hälsovård

Hedera Helse AB startade 2015 och bemannar hälso- och sjukvården i Sverige med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och psykologer. Bolaget hette tidigare Ambio Helse AB. Men efter att bolaget förvärvades av Hedera Group 2018 bytte vi namn till Hedera Helse. Vi är en del av Hedera Nurse.

Hedera Helse vill vara förstahandsvalet för fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och psykologer som önskar arbeta som bemanningskonsulter. Vi erbjuder spännande uppdrag i hela Sverige med bra ersättningsvillkor. Vi bryr oss om våra konsulter. Det är viktigt att du känner trygghet med bra arbetsförhållanden och tydliga avtal vilket bidrar till ett långsiktigt samarbete. Hedera Helse är medlemmar i Kompetensföretagen och har kollektivavtal. 

Engagemang

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hjälpa rätt person att hamna på rätt plats. Med hjälp av dedikerade medarbetare strävar vi att erbjuda en service i världsklass!

Hjärta

Vi lovar att alltid gå steget längre för alla som arbetar med oss. Detta gäller för både vårdgivare, konsulter och partners. Detta för att vi genuint bryr oss och vill att man ska arbeta tillsammans under en lång tid!

Flexibilitet

Genom att vara lyhörda för vad just du/ni värdesätter så ser vi till att ta fram en lösning som är optimal. Det skall inte finnas några anledningar till att inte vilja arbeta med oss!

Vad vi gör

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag med både kollektivavtal och ISO certifiering. Hedera Helse har idag avtal med flera regioner, kommuner och privata vårdgivare och vi kan erbjuda uppdrag i hela landet.

Med en stor dedikation ser vi till att vara ett bra komplement till sjukvården för att kunna erbjuda alla patienter en förstklassig vård. Detta gör vi genom bra kvalitetssäkringar av både våra konsulter och vårdgivarnas behov där vi på ett tydligt och strukturerat sätt sedan kopplar ihop rätt konsult med rätt arbetsplats. På så sätt kan vi se till att uppdraget blir genomfört på allra bästa sätt för såväl konsultens och vårdgivaren.