Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Finsktalande sjuksköterska till äldreboende i Huddinge

Vi söker dig som är en finsktalande legitimerad sjuksköterska, för uppdrag till äldreboende i Huddinge. Uppdraget sträcker sig mellan v 24-35 och du kommer att arbeta dagtid måndag - fredag. Välkommen med din ansökan!

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som är en finsktalande legitimerad sjuksköterska för uppdrag på äldreboende i Huddinge. Boendet är ett finsk profilboende – med inriktning somatik och demens. Det är meriterande om du har tidigare kunskap i systemet Procapita.

·         Uppdragsperiod: v 24 - 35    

·         Arbetstid: måndag - fredag, 7-16 eller 8-17 

·         Tjänstgöringsgrad: heltid/deltid  

Om dig

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll. Vidare är du engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om anställningen

·         Placeringsort: Huddinge      

·         Tillträde: enligt överenskommelse

·         Anställningsform: behovsanställning inom AddUs Care

Vi erbjuder

·         marknadsmässig lön

·         engagerad konsultchef

·         möjlighet att påverka ditt schema

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Region: Stockholm

Anställningsform: Behovsanställning

Start: Enligt överenskommelse

Ansök senast: 6 maj 2021

Har du några frågor?

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Amanda Kyldahl på amanda.kyldahl@addus.se alt. +46(0)790670496.

Välkommen med din ansökan!