Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Sjuksköterska sökes till vård-och omsorgsboende centralt i Uppsala!

Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid på SÄBO i centrala Uppsala under våren och sommaren! Välkommen med din ansökan.

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig! 


Omfattning:

Heltid

Arbetstider:

Dagtid månd-fred

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på SÄBO, omvårdnad samt demensvård

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska

Journalsystem:

Siebel

Personliga egenskaper:

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus.  Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder:

- marknadsmässig lön

- engagerad konsultchef

- möjlighet att påverka ditt schema

Välkommen med din ansökan!


Snabbfakta

Region: Uppsala län

Anställningsform: Behovsanställning

Start: 20210526

Ansök senast: 4 april 2021

Har du några frågor?

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Sandra Inderberg på sandra.inderberg@addus.se.

Välkommen med din ansökan!