Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Sjuksköterska sökes för sommaruppdrag till privat vårdcentral i Stockholm

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på privat vårdcentral i Stockholm. Uppdraget sträcker sig mellan v 17–32. Välkommen med din ansökan!

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet från primärvården samt av journalsystemet Take Care. Arbetsuppgifterna innebär självständigt mottagningsarbete, telefoni samt vaccinationer.  

·         Uppdragsperiod: v 17–32

·         Arbetstid: måndag – fredag, 08:00 – 17:00   

·         Tjänstgöringsgrad: heltid  

Om dig

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll. Vidare är du engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om anställningen

·         Placeringsort: Hässelby, Stockholm   

·         Tillträde: enligt överenskommelse

·         Anställningsform: direktanställning hos kund 

Vi erbjuder

·         marknadsmässig lön

·         engagerad konsultchef

·         möjlighet att påverka ditt schema

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Region: Stockholm

Anställningsform: Behovsanställning

Start: v 17

Ansök senast: 6 maj 2021

Har du några frågor?

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Amanda Kyldahl på amanda.kyldahl@addus.se alt. +46(0)790670496.

Välkommen med din ansökan!