Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Sjuksköterska med psykiatrikompetens till Uppsala

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta på boende med lantligt läge som bedriver äldreomsorg med inriktning demens och psykiatri.

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett mindre bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta de uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att arbeta hos oss, du kommer inte att ångra dig!


Uppdragsperiod:

1/10 2021 -31/1 2022 

Omfattning:

Heltid, måndag -fredag

Arbetstider:

07:00-16:00

Arbetsuppgifter:

Uppdraget  är på ett boende med lantligt läge som bedriver äldreomsorg med inriktning demens och psykiatri, totalt 40 platser. Eventuellt kan helgtjänstgöring i boendejouren ingå.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska, meriterande är om du har erfarenhet av psykiatri.                                                                  Erfarenhet av arbete på särskilt boende i Uppsala är ett krav för att lyckas i detta uppdrag. 

Journalsystem:

Sibel

Personliga egenskaper:

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus.  Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder:

- marknadsmässig lön

- engagerad konsultchef

- möjlighet att påverka ditt schema

- kollektivavtal och IPT 

- friskvård

Välkommen med din ansökan!

Dijana Stavreska, dijana.stavreska@addus.se, 0702326933


Snabbfakta

Region: Uppsala län

Anställningsform: Behovsanställning

Start: 1 oktober

Ansök senast: 29 september 2021

Har du några frågor?

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Dijana Stavreska på dijana.stavreska@addus.se.

Välkommen med din ansökan!