Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

För konsulter

Vårt mål är att vi skall vara det självklara valet för dig som arbetar inom sjukvård och som vill styra när, var och hur mycket du vill arbeta. Vi arbetar med flera olika inriktningar vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kompetens. Som konsult hos oss innebär det att vi kan ge dig möjligheterna att arbeta inom just det område som intresserar dig. Vi utgår från dig och föreslår därefter uppdrag som motsvarar dina önskemål. Har vi inte ett befintligt uppdrag som passar dig just nu arbetar vi fokuserat för att hitta detta. Du är viktigast för oss och vi på Hedera Nurse finns alltid tillgängliga när du behöver oss! Låt oss vara det självklara valet för dig!

Vi erbjuder dig som konsult:

  • Marknadens bästa Service
  • God ersättning
  • Flexibilitet i ditt arbete
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • Skräddarsydda uppdrag efter dina önskemål

Kontaktformulär

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom kort.

Jag samtycker till att Hedera Group AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med personuppgiftspolicyn.

Vårt behov:

Sats

Som anställd på Hedera Group har du 10 procent rabatt på SATS medlemskap!

Med alla positiva effekter som träning har på både kropp och hjärna är det ett självklart val att träna. Forskningen visar att fysisk aktivitet har en positiv effekt på stresshantering, inlärning, minne, kreativitet, koncentration och intelligens. Utöver det kommer ett aktivt liv minska risken för bland annat depression, ångest och demens.

Vi vill inspirera dig till ett aktivt liv, där belöningen är ett överskott av energi i vardagen och ett friskare och lyckligare liv.

Park Inn

Park Inn är baserat i Solna Centrum med 5 minuter till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Utöver de rymliga rummen och en god hotellfrukost finns bastu och gym. Ni kan läsa mer och se bilder här.

Park Inn by Radisson i Solna ger er 15% rabatt, kontakta Hedera Group för bokning.

EasyPractice

EasyPractice är ett digitalt boknings- och journalsystem för terapeuter och behandlare. Här ingår även drygt 30 olika appar specifikt utformade för kliniker och hälsorelaterade verksamheter.

EasyPractice har ett partnerskap med Hedera som ger alla Hederakonsulter möjlighet att testa på systemet helt gratis i 3 månader - självklart utan bindningstid. För att komma i gång med erbjudandet behöver du bara registrera ett konto hos EasyPractice och fylla i rabattkoden ”HEDERAxEP”, så får du full tillgång till systemet i 3 månader utan kostnad.

Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en av Nordens mest rikstäckande hotellkedjor med ca 160 hotell på mer än 100 orter, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. Majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter.

Best Western Hotels & Resorts erbjuder Hedera Group 15 procent rabatt på logi på samtliga Best Western Hotels & Resorts i Norden. Boka rum via länken här eller uppger koden 01806600 vid bokning alternativt uppger koden Medics.

Nordic Wellness

Hedera har samarbete med Nordic Wellness. Som konsult/medarbetare inom Hedera Group får du 20% på alla årskort på samtliga Nordic Wellness klubbar. Kontakta din konsultchef/kundansvariga för information och för att ta del av rabatten!

Bokio

Vår partner Bokio är en intuitiv lösning för bokföring, lön och fakturering som gör det enkelt att driva företag.Som egenföretagare kan det kännas jobbigt att bokföra, men med Bokio Företagskonto blir det enklare än någonsin.Just nu kan du som är konsult via Hedera välja fritt bland Bokios prisplaner och få 6 månader gratis utan bindningstid.

First Camp

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Idag finns First Camp på över 45 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Som konsult inom Hedera koncernen får du ta del av förmånliga rabatter. Varmt välkomna att boka ert nästa äventyr hos oss på First Camp. För din rabattkod vid bokning vänligen kontakta din konsultchef.

Linas matkasse

Låt Linas Matkasse sköta middagsplaneringen åt dig eller skräddarsy din egen matkasse och få hem goda och inspirerande recept med stor variation som ger det där lilla extra till vardagsmatlagningen. Som konsult hos Hedera Nurse får du ett extra bra erbjudande hos våra vänner på Linas Matkasse. Super rabatt 1000kr - Linas matkasse - Linasmatkasse.se.

Beauty clinic

Skönhetsklinik | Beauty Clinic For Queens & Kings | Sverige

Dragana är en av våra fantastiskt duktiga konsulter som även driver en egen klinik inom skönhetsvård! Beauty Clinic for Queens & Kings hjälper dig att att få fram känslan av ditt bästa Jag! Oavsett om det handlar om hår, hud eller kropp är Draganas mål att hennes kunder alltid ska känna sig, unga, pigga och vackra efter sitt besök på kliniken! Boka ditt besök på din nya favoritklinik, så får du hela 20% rabatt!