Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

För konsulter

Vårt mål är att vi skall vara det självklara valet för dig som arbetar inom sjukvård och som vill styra när, var och hur mycket du vill arbeta. Vi arbetar med flera olika inriktningar vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kompetens. Som konsult hos oss innebär det att vi kan ge dig möjligheterna att arbeta inom just det område som intresserar dig. Vi utgår från dig och föreslår därefter uppdrag som motsvarar dina önskemål. Har vi inte ett befintligt uppdrag som passar dig just nu arbetar vi fokuserat för att hitta detta. Du är viktigast för oss och vi på Hedera Nurse finns alltid tillgängliga när du behöver oss! Låt oss vara det självklara valet för dig!

Vi erbjuder dig som konsult:

  • Marknadens bästa Service
  • God ersättning
  • Flexibilitet i ditt arbete
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • Skräddarsydda uppdrag efter dina önskemål

Kontaktformulär

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom kort.

Jag samtycker till att Hedera Group AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med personuppgiftspolicyn.

Vårt behov:

Marja Entrich

Webshop Naturlig hudvård | Marja Entrich

Sedan 1943 har Marja Entrich levererat naturliga skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Våra produkter är utvecklade i symbios med naturen och med hållbarhet i fokus. Med en tydlig botanisk profil producerar vi naturliga skönhetsprodukter från växtbaserade, naturliga källor. Det finns produkter för ansikte, kropp och hår och en ny serie unika serum och oljor. Som anställd på Hedera får du 20% rabatt på ett helt köp i vår webshop. (Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden).

Rabattkod: Hedera

Stureplanskliniken

Medicinsk estetisk klinik | Stureplanskliniken | Stockholm

Stureplanskliniken grundades av dr Pyra Haglund (som också är ägare i Hedera) och är en ledande klinik i Skandinavien inom fillers, botox, laserkirurgi, kemisk peeling och fettfrysning. Med en stab erfarna sjuksköterskor och läkare och ett drygt 40-tal behandlingar att välja på kan du vara säker på ett professionellt omhändertagande och behandlingar av högsta klass. Vårt motto är ”Vi skapar naturlig skönhet”. Boka tid på www.stureplanskliniken.se och ange att du arbetar på Hedera så får du 20% rabatt på både behandlingar och produkter från Dermaceutic och Eneomey. (Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.)

Sats

Som anställd på Hedera Group har du 10 procent rabatt på SATS medlemskap!

Med alla positiva effekter som träning har på både kropp och hjärna är det ett självklart val att träna. Forskningen visar att fysisk aktivitet har en positiv effekt på stresshantering, inlärning, minne, kreativitet, koncentration och intelligens. Utöver det kommer ett aktivt liv minska risken för bland annat depression, ångest och demens.

Vi vill inspirera dig till ett aktivt liv, där belöningen är ett överskott av energi i vardagen och ett friskare och lyckligare liv.

Park Inn

Park Inn är baserat i Solna Centrum med 5 minuter till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Utöver de rymliga rummen och en god hotellfrukost finns bastu och gym. Ni kan läsa mer och se bilder här.

Park Inn by Radisson i Solna ger er 15% rabatt, kontakta Hedera Group för bokning.

EasyPractice

EasyPractice är ett digitalt boknings- och journalsystem för terapeuter och behandlare. Här ingår även drygt 30 olika appar specifikt utformade för kliniker och hälsorelaterade verksamheter.

EasyPractice har ett partnerskap med Hedera som ger alla Hederakonsulter möjlighet att testa på systemet helt gratis i 3 månader - självklart utan bindningstid. För att komma i gång med erbjudandet behöver du bara registrera ett konto hos EasyPractice och fylla i rabattkoden ”HEDERAxEP”, så får du full tillgång till systemet i 3 månader utan kostnad.

Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en av Nordens mest rikstäckande hotellkedjor med ca 160 hotell på mer än 100 orter, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. Majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter.

Best Western Hotels & Resorts erbjuder Hedera Group 15 procent rabatt på logi på samtliga Best Western Hotels & Resorts i Norden. Boka rum via länken här eller uppger koden 01806600 vid bokning alternativt uppger koden Medics.

Nordic Wellness

Hedera har samarbete med Nordic Wellness. Som konsult/medarbetare inom Hedera Group får du 20% på alla årskort på samtliga Nordic Wellness klubbar. Kontakta din konsultchef/kundansvariga för information och för att ta del av rabatten!

Bokio

Vår partner Bokio är en intuitiv lösning för bokföring, lön och fakturering som gör det enkelt att driva företag.Som egenföretagare kan det kännas jobbigt att bokföra, men med Bokio Företagskonto blir det enklare än någonsin.Just nu kan du som är konsult via Hedera välja fritt bland Bokios prisplaner och få 6 månader gratis utan bindningstid.

First Camp

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Idag finns First Camp på över 45 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Som konsult inom Hedera koncernen får du ta del av förmånliga rabatter. Varmt välkomna att boka ert nästa äventyr hos oss på First Camp. För din rabattkod vid bokning vänligen kontakta din konsultchef.

Linas matkasse

Låt Linas Matkasse sköta middagsplaneringen åt dig eller skräddarsy din egen matkasse och få hem goda och inspirerande recept med stor variation som ger det där lilla extra till vardagsmatlagningen. Som konsult hos Hedera Nurse får du ett extra bra erbjudande hos våra vänner på Linas Matkasse. Super rabatt 1000kr - Linas matkasse - Linasmatkasse.se.

Beauty clinic

Skönhetsklinik | Beauty Clinic For Queens & Kings | Sverige

Dragana är en av våra fantastiskt duktiga konsulter som även driver en egen klinik inom skönhetsvård! Beauty Clinic for Queens & Kings hjälper dig att att få fram känslan av ditt bästa Jag! Oavsett om det handlar om hår, hud eller kropp är Draganas mål att hennes kunder alltid ska känna sig, unga, pigga och vackra efter sitt besök på kliniken! Boka ditt besök på din nya favoritklinik, så får du hela 20% rabatt!

Lifetime Clinic

Skönhetsklinik Lifetime Clinic Sverige

Azemina är en av våra fantastiskt duktiga konsulter som även arbetar på Lifetime Clinic som Injektionssjuksköterska. Azemina och Lifetime Clinic kan hjälpa dig att få fram känslan av ditt bästa jag inom skönhetsvård. Azemina och Lifetime Clinic strävar alltid efter perfektion och 100% nöjdhet.

Boka ditt kommande besök på din nya stjärnklinik Lifetime Clinic och boka in din behandling hos Azemina så får du hela20% på din behandling, använd dig av att du arbetar för Hedera vid bokningen.

Midas

Allt inom trädservice med det lilla extra.

Vi utför all trädfällning både från mark eller genom klättring. Vi hjälper även till med kronbeskärning, toppning samt flisning/bortforsling. I många fall finns för oss även möjlighet att fälla dina träd helt fossilfritt! Varje fällning klimatkompenseras dessutom genom plantering av ett nytt träd. Som ytterligare service finns vi med som ett av företagen i västra götaland som rycker ut för att rädda katter i träd. Tryggt Säkert Proffesionellt

Ange Hedera Nurse så bjuder vi på avgift för slitage, flismaskin samt en avgift på ÅVC vid bortforsling värde upp till 925:- via länken här eller ring på 070-074 64 24.

Veckansmiddag.se

Veckansmiddag.se – Matkassen med det lilla extra!

Veckansmiddag har nu funnits i 12 år. Vi jobbar med hemlevererade matkassar i olika storlekar och varianter. Dessa går även att allergianpassa i olika former. Vi jobbar med hög kvalité på våra råvaror. Enkelt och bekvämt med leverans hem till dörren. Som konsult inom Hedera Nurse får du ett extra bra erbjudande av oss på Veckansmiddag. Du får 20% rabatt på er första kasse om ni anger koden ”HederaNurse”.

Studio L8

Studio L8 erbjuder ett stort urval inom avancerad och resultatinriktad hudvård och kroppsvård, och välbefinnande. Här finner du ett utbud av behandlingar för både män och kvinnor i alla åldrar. För att uppnå en motståndskraftig och frisk hud måste hudens normala funktioner optimeras och för att kroppen och sinnet skall må bra behöver vi både vårda muskulaturen och slappna av. Det är bl.a. detta som vi på kliniken StudioL8 har valt att fördjupa oss inom.” StudioL8 erbjuder 30% rabatt på alla sina behandlingar, uppge rabattkod: HederastudioL8. Koden används när när ni bokar en behandling via ”Boka Direkt” alternativt ange den vid besöket.

Matkomfort

– Den kockförbereda matkassen där kockarna ingår!

Vår matkasse är inte som andras. För precis som på restaurang så lagar kockarna allt det tids[1]krävande, som såser, fonder och grytbaser, i förväg. Alltid från grunden och på svenska råvaror. Det enda du behöver göra är att steka, koka, färdigställa och servera. Enklare – och godare kan det knappast bli! Vi är ett litet familjeägt företag från Tyresö som har levererat matglädje sedan 2008. Vi lägger stor vikt vid att skapa goda rätter och hitta de bästa råvarorna. Dessutom är vår produktion helt fri från matsvinn och vi portionsanpassar våra kassar så att du aldrig ska behöva kasta mat! Välkommen till Matkomfort – det du sparar i tid vinner du i smak.

Erbjudande: Som konsult hos Hedera Nurse eller Hedera Doctor får du ett smakfullt erbjudande hos våra vänner på Matkomfort, värde upp till 800 kr!
Vid bokning, uppge kampanjkod Hedera22 så erhåller du 200 kr i rabatt/vecka. Rabatten kan nyttjas i upp till fyra leveranser. Matkomfort har inga bindningstider, dock måste på eller avbokning göras minst 7 dagar innan leverans.
Leverans sker i obruten kylkedja hela vägen hem till din dörr.

Simplefeast

En matkasse som gör goda val enkla

Upplev känslan av att äta ute hemma. Få upp till 5 växtbaserade middagar i veckan, lagade på rena råvaror av riktiga stjärnkockar, direkt hem till din dörr.

Psst. Rabattkoden gäller även på Simple Feast produkter. Så låt oss göra det ännu enklare. Prova våra färdiga gryträtter, soppor, såser, dressingar och spreads – växtbaserade och helt oemotståndliga. Få hem dem med din matkasse eller beställ separat.

Rabattkod: HEDERA10

Mat & Ro

Mat & Ro - din smakfulla vän!

Matkasse med skånsk närproduktion i fokus. Vårt huvudfokus är färska Svenska råvaror av bästa kvalitet i obruten kylkedja med enkla recept.

Färska råvaror efter säsong
Visst, ibland får vi köpa importerade grönsaker för att skapa en varierad meny i matkassen. Men vi tänker svenskt, vi hyllar de skånska bönderna. Menyn skriver vi två veckor i förväg. Först då vet vi vilka råvaror bygdens producenter har för tillfället. Huvudråvarorna, det vill säga kött, fisk och kyckling, i våra matkassar är alltid färska och närproducerade av bästa kvalitet.

Enkelt och gott
Vi väljer de finaste råvarorna från lokala odlare och producenter – gärna ekologiskt. Vår filosofi är att det ska vara enkelt och gott. Och så naturligt som möjligt. Vi använder helst inga halvfabrikat eller light-produkter eller onödiga tillsatser.
Vi använder naturliga produkter som smör och grädde i alla recept. Fett är inte bara en fantastisk smakförhöjare, utan har flera viktiga funktioner, bl.a. som en vitaminbärare. De fettlösliga vitaminerna A, D, E och K kan enbart transporteras med hjälp av fett. Fetthalten på mejeriprodukterna varierar efter övriga kassens innehåll. Allt för att få en bra balans i ditt fettintag.

Erbjudandet: 10% rabatt och 3 kg blandad frukt (fruktvärde: 297 kr) på de tre första matkassarna. Rabattkod: assistans22