Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Hedera Nurse

"Det personliga bemanningsföretaget"

Hos oss sker bemanningen på ett mer personligt sätt än vad du är van vid från de större bemanningsföretagen. Vi ska aldrig växa större än att vi kan fortsätta ge dig den personliga service som bemanningsbranschen behöver! Det leder till kontinuitet med nöjda konsulter och vårdgivare som resultat.

Vi arbetar nära vårdgivaren

På Hedera Nurse vet vi att kontinuitet är nyckeln till framgång för både vårdgivare, konsult och bemanningsföretag. Kontinuitet och kompetens gör att vi klarar kort framförhållning och möjliggör en hög kvalitet i alla led.

En återkommande och personlig kontakt leder till ett bra samarbete, konsulter och uppdrag som passar just dig. Ambitionen är att Hedera Nurse ska överträffa dina förväntningar så att vi blir en långsiktig partner!

Engagemang

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hjälpa rätt person att hamna på rätt plats. Med hjälp av dedikerade medarbetare strävar vi att erbjuda en service i världsklass!

Hjärta

Vi lovar att alltid gå steget längre för alla som arbetar med oss. Detta gäller för både vårdgivare, konsulter och partners. Detta för att vi genuint bryr oss och vill att man ska arbeta tillsammans under en lång tid!

Flexibilitet

Genom att vara lyhörda för vad just du/ni värdesätter så ser vi till att ta fram en lösning som är optimal. Det skall inte finnas några anledningar till att inte vilja arbeta med oss!

Manlig sjuksköterska pratar till patienter

Vad vi gör

Hedera Nurse, tidigare Addus Care grundades 2015 och erbjuder bemanning inom vård och omsorg. Vi bemannar uppdrag inom primärvården, slutenvården, skol-och företagshälsovården och kommuner i hela landet. Vi på Hedera Nurse arbetar nära vårdgivaren. Det är avgörande att över tid lära känna er verksamhet för att på bästa sätt komplettera med kompetens när det behövs. Till oss kan du vända dig såväl med planerade behov som mer akuta behov där du omedelbart behöver en resurs.

Idag erbjuder vi bemanning av:

  • Sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor
  • Elevhälsa samt helhetsbemanning elevhälsa med vårdgivaransvar