Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Vi på Hedera Nurse söker IVA-sjuksköterska till uppdrag!

Nu söker vi på Hedera Nurse dig som legitimerad IVA-sjuksköterska/barnsjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Hedera Nurse ingår i Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som är Iva sjuksköterska med erfarenhet från barnintensivvård. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst två års erfarenhet. Det är meriterande är det om du kan Prisma/Ecmo

·       Uppdragsperiod: v.44-4

·       Arbetstider: Dag/ Kväll / Natt/ Helg

·       Tjänstgöringsgrad: Heltid eller deltid

 

Om dig

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll. Vidare är du engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om anställningen

·       Placeringsort: Göteborg

·       Tillträde: enligt överenskommelse

·       Anställningsform: behovsanställning inom Hedera Nurse

Vi erbjuder

·       marknadsmässig lön

·       engagerad konsultchef

·       möjlighet att påverka ditt schema

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef: Ludvig Millqvist, 0707686298, ludvig.millqvist@hederanurse.se

 

Snabbfakta

Region: Västra Götaland

Anställningsform: Behovsanställning

Start: Löpande

Ansök senast:

Har du några frågor?

Vi ser gärna att du ansöker omgående då tillsättning ska ske omgående och vår kund träffar kandidater löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Dijana Stavreska på dijana.stavreska@addus.se.

Välkommen med din ansökan!