Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Hitta ditt nästa uppdrag här

Hittar du inte just det uppdrag du letar efter här eller finns det inga annonser för tillfället? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ett uppdrag som matchar dina önskemål och ambitioner!

Kontakta oss

Sjuksköterska sökes till kirurgavdelning i Trollhättan

Västra Götaland

Start: Omgående

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till kirurgavdelning för uppdrag i Trollhättan. Uppdraget sträcker sig mellan v 18-30. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till gynekologiavdelning i Trollhättan

Västra Götaland

Start: v 34

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till gynekologiavdelning för uppdrag i Trollhättan. Uppdraget sträcker sig mellan v 34-43. Välkommen med din ansökan!

IVA-sköterska sökes till intensivvårdsavdelning i Varberg

Halland

Start: 14 juni

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad specialistsköterska till intensivvårdsavdelning för uppdrag i Varberg. Uppdraget sträcker sig 14 juni – 29 augusti. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till akutmottagning i Varberg

Halland

Start: 7 juni

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till akutmottagning för uppdrag i Varberg. Uppdraget sträcker sig mellan 7 juni – 3 oktober. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till urologisk avdelning i Varberg

Halland

Start: 30 augusti

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till urologisk avdelning för uppdrag i Varberg. Uppdraget sträcker sig mellan 30 augusti – 14 november. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till ortopedavdelning i Halmstad

Halland

Start: 21 juni

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till ortopedavdelning för uppdrag i Halmstad. Uppdraget sträcker sig mellan 21 juni – 22 augusti. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till kirurgavdelning i Trollhättan

Västra Götaland

Start: v21

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till kirurgavdelning för uppdrag i Trollhättan. Uppdraget sträcker sig mellan v 21-33. Välkommen med din ansökan!

Specialistsjuksköterska sökes till psykiatriavdelning i Skövde

Västra Götaland

Start: v35

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad specialistsjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning för uppdrag i Skövde. Uppdraget sträcker sig mellan v 35-43. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Uppsala

Uppsala län

Start: Omgående

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i Uppsala. Uppdraget är med start omgående till och med året ut. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till ortopedavdelning i Kungälv

Västra Götaland

Start: v 25

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Kungälv och sträcker sig mellan v 25-34. Välkommen med din ansökan!

IVA-sköterska sökes för uppdrag i Borås!

Västra Götaland

Start: v17

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad IVA-sköterska. Uppdraget är till vår kund i Borås och sträcker sig mellan v 17-23. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till ortopediavdelning i Göteborg

Västra Götaland

Start: v20

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från ortopedi/kirurgi. Uppdraget är till vår kund i Göteborg och sträcker sig mellan v 20-32. Välkommen med din ansökan!

Anestesisköterska eller IVA-sköterska för uppdrag i Skövde!

Västra Götaland

Start: v31

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad anestesisjuksköterska eller IVA-sköterska. Uppdraget är till vår kund i Skövde och sträcker sig mellan v31-35. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till medicinavdelning i Kungälv

Västra Götaland

Start: v25

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från medicinavdelning. Uppdraget är till vår kund i Kungälv och sträcker sig mellan v25-35. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till akutmottagning i Kungälv

Västra Götaland

Start: v22

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad allmänsjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Kungälv och sträcker sig mellan v22-35. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Sollebrunn

Västra Götaland

Start: v19

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i Sollebrunn. Uppdraget sträcker sig mellan v 19-24. Välkommen med din ansökan!

Specialistsjuksköterska sökes till psykiatrisk akutmottagning i Kungälv

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad specialistsjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning för uppdrag i Kungälv. Uppdraget sträcker sig mellan v 26-33. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till psykiatrisk akutmottagning i Kungälv

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning för uppdrag i Kungälv. Uppdraget sträcker sig mellan v 25-35. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till vårdcentral på Hisingen i Göteborg

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i Göteborg. Uppdraget sträcker sig mellan v 20-21. Välkommen med din ansökan!

Specialistsjuksköterska sökes till psykiatriavdelning i Kungälv

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad specialistsjuksköterska till psykiatriavdelning för uppdrag i Kungälv. Uppdraget sträcker sig mellan v 25-33. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Lerums kommun

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i Gråbo, Lerums kommun. Uppdraget sträcker sig mellan v 17-34. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor sökes till akuten för uppdrag i Göteborg

Västra Götaland

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Göteborg. Uppdraget sträcker sig mellan v 20-33. Välkommen med din ansökan!

Vi söker psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Göteborg!

Västra Götaland

Start: V.25

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad psykiatrisjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Vi söker distriktsköterska för uppdrag på vårdcentral i Göteborg!

Västra Götaland

Start: Omgående

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad distriktsköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor till akutmottagning i Huddinge

Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska och/eller specialist sjuksköterska för uppdrag i Huddinge. Uppdraget sträcker sig mellan 14 juni – 31 augusti. Välkommen med din ansökan!

Finsktalande sjuksköterska till äldreboende i Huddinge

Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Vi söker dig som är en finsktalande legitimerad sjuksköterska, för uppdrag till äldreboende i Huddinge. Uppdraget sträcker sig mellan v 24-35 och du kommer att arbeta dagtid måndag - fredag. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor för vaccinationsuppdrag i Göteborg

Västra Götaland

Start: V.22

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med och vaccinera befolkningen mot Covid-19. Uppdragsperiod v 22-34. Vill du vara med och bidra? Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes för sommaruppdrag till privat vårdcentral i Stockholm

Stockholm

Start: v 17

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag på privat vårdcentral i Stockholm. Uppdraget sträcker sig mellan v 17–32. Välkommen med din ansökan!

Barnmorska sökes till privat MVC för sommaruppdrag i Ystad

Skåne

Start: v 28

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad barnmorska till MVC hos vår kund i Ystad. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker röntgensjuksköterskor för uppdrag i Borås!

null

Start: null

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Borås. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Uddevalla!

Västra Götaland

Start: V.17

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Uddevalla. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Göteborg!

Västra Götaland

Start: V.21

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker anestesisjuksköterskor för i uppdrag Göteborg!

Västra Götaland

Start: Omgående

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad anestesisjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker sjuksköterska för uppdrag på jourcentral i Alingsås!

Västra Götaland

Start: V.23

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad barnsjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Alingsås. Välkommen med din ansökan!

AddUs Care söker barnsjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i Göteborg!

null

Start: V.22

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad barnsjuksköterska. Uppdraget är till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till privat vårdcentral för sommaruppdrag i Ystad

Skåne

Start: Enligt överenskommelse

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska, till privat vårdcentral för sommaruppdrag i Ystad. Uppdraget sträcker sig v 26 - 35. Välkommen med din ansökan!

Anestesisjuksköterska sökes för uppdrag i Malmö

Skåne

Start: 21 juni

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistkunskap inom anestesi för uppdrag i Malmö. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska sökes till uppdrag i Härryda i sommar!

Västra Götaland

Start: 20210628

Nu finns det möjlighet att arbeta i Härryda i sommar. Uppdraget avser arbete inom SÄBO LSS samt ordinärt boende och arbetstiden är varierande.

Sjuksköterska sökes för varierande uppdrag i Uppsala i sommar!

Uppsala län

Start: 20210705

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska och som önskar arbeta inom varierande områden i Uppsala, allt från hemsjukvård till SÄBO!

Sjuksköterska sökes för uppdrag på SÄBO i Sigtuna!

Stockholm

Start: 210712

Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha ett roligt sommarjobb på särskilt boende i Sigtuna i sommar?

Sjuksköterska sökes för uppdrag i Marks kommun i sommar, v. 25-33!

Västra Götaland

Start: 210621

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett varierande arbete med mycket eget ansvar i sommar. Låter det som något för dig? Tveka inte att fortsätta läsa om detta uppdrag som avser hemsjukvård samt SÄBO i Marks kommun!

Sjuksköterska sökes till hemsjukvård i Uppsala v. 26-32

Uppsala län

Start: 28 juni

Söker du ett omväxlande arbete i sommar? Då finns det möjlighet att arbeta i hemsjukvård i flera olika områden i Uppsala.

Sjuksköterskor sökes till geriatrisk avdelning för uppdrag i Nyköping

Södermanland

Start: 1 juni

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Nyköping. Uppdraget sträcker sig mellan 1 juni– 31 augusti. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Vänersborg!

Västra Götaland

Start: 21 juni 2021

Trivs du i ett självständigt arbete? Är du legitimerad sjuksköterska och önskar arbeta i Vänersborg i sommar?

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Borås!

Västra Götaland

Start: 21 juni 2021

Är du sjuksköterska och vill arbeta i Borås i sommar?

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Göteborg!

Västra Götaland

Start: 7 juli 2021

Är du legitimerad sjuksköterska och önskar arbeta på härliga Bästkusten och Göteborg i sommar? Det finns spännande uppdrag i allt ifrån hemsjukvård till korttidsboende och vaccination!

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Göteborg!

Västra Götaland

Start: 5 juli

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska som önskar arbeta i Göteborg i sommar!